CAMPIONAT D’ESPANYA DE CATEGORIES BASE

Si els veieu pel club, ja els podeu felicitar… a tots! perquè ho han fet molt bé, han lluitat de valent i ho han donat tot a cada palada.

Clara, Pepe, Àlex, Héctor, Pau, Grego, Aurèlia, Carlos, Michael, Mar, Júlia, Marina G, Marina M… BRAVO!

13 remers del club conformant 8 tripulacions han participat aquest cap de setmana al Campionat d’Espanya a Banyoles, nois i noies entre 10 i 16 anys. Un Campionat més multitudinari que mai i espectacularment ben organitzat. Ni les tempestes han alterat gaire els horaris. Més de 1000 remers de 70 clubs hi han participat amb un èxit de públic impresionant.

La remera més petita del club , la Clara, aleví en 1xAF s’ha estrenat en el seu primer campionat d’Espanya i tot i no passar la repesca mereix tota la nostra admiració per la seva decisió i esforç.

El alevins del 4x, també en el seu primer campionat d’Espanya, es van classificar per la final B que avui han disputat, arribant en 2ª posició. Sou 8ens d’Espanya, enhorabona!

Gran actuació dels nostres skiffistes infantils. Tots dos classificats per Final A. L’Aurèlia s’ha proclamat subcampiona d’Espanya, una merescuda medalla de plata en un final de regata molt emocionant. El Grego ha arribat en 6a posició.

Tots els cadets es van classificar després de quarts i semis per final B: El 4x de les noies ha entrat en 4ª posició i el 2x dels nois en 6ª posició.

Independentment dels bons resultats, una gran experiència per a tots i un moment molt emocionant com a club.

Després de pocs anys i molts esforços l’equip de competició de categories base ja es una realitat i es troba en un bon nivell i amb un gran marge de millora. Tenim uns nois i noies al club que són grans esportistes i grans persones, i ho han demostrat al llarg de tot el campionat. La propera temporada més i millor!

I com no podia ser d’altre manera, hem acabat el Campionat d’Espanya amb un dinar de germanor dels remers i les seves families.

Genial compartir alegries, celebracions… i projectes!!!!

Bon estiu!!!

19748667_1401546363228348_7542087142165761552_n

 

 

Publicat per Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura

%d bloggers like this: