PALADES SOLIDÀRIES CONTRA L’ALZHEIMER

Aquesta setmana celebrem el 2on aniversari de repte 90 milles contra l’Alzheimer, un repte solidari i esportiu sense precedents que van dur a terme 5 remers del nostre club. Una travessia del Port de Sóller a Mallorca fins el Port Olímpic de Barcelona, sense parar a descansar i amb la mateixa tripulació tot el recorregut. Una autèntica proesa que va durar gairebé 24 h.

L’objectiu de la travessia era recaudar fons per la lluita contra l’Alzheimer que lidera la Fundació Pasqual Maragall. Es va fer una gran campanya durant 2 mesos que va culminar durant la celebració de la regata Internacional de rem de mar Barcelona Skyline. Gairebé 5000 euros van anar a parar integrament als programas d’investigació de la fundació.

Aquest repte va impactar molt a la filosofia del club i a la vida de tots els que hi van participar d’una forma o altre. Continuem compromesos en la lluita contra la malaltia!

És per això que iniciem avui aquesta campanya: Palades solidàries contra l’Alzheimer.

L’objectiu de la campanya és recaudar 750 euros al llarg d’aquesta setmana. Les aportacions es poden fer a través de  PALADAS CONTRA EL ALZHEIMER, migranodearena.org

I perquè 750 euros? Doncs perquè és l’import necessari per finançar 250 estudis de l’ADN  dels voluntaris del programa ALFA destinat a la prevenció de la malaltia.

Tu que ets remer, o ets esportista, segur que també vols un mon sense Alzheimer, en el que fer-se gran sigui una etapa més a la vida i la puguem disfrutar en plenitut fent el que més ens agrada. Mitjançant la recerca i la innovació es podrà vèncer la malatia.

Us animem a donar la vostra palada solidària, totes les palades sumen i compten!

Gràcies amics!

evento facebook 2

 

Publicat per Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura

%d bloggers like this: