L’ANNA BOADA I LA JÚLIA ROS CONCENTRADES AMB LA SELECCIÓ ESPANYOLA DE REM

Des de que va acabar el Campionat d’Espanya el passat 25 de juny es troben concentrades amb els millors remers de tota la temporada preparant cites esportives internacionals.

L’Anna Boada després d’uns dies a Banyoles, ara estarà durant 3 setmanes al Centre d´alt rendiment de Sierra Nevada fent entrenament en alçada amb tot l’equip nacional absolut. Aquest entrenament és part específica de la preparació pel Campionat del món absolut que aquest any serà a l’octubre a Sarasota (Florida). L’Anna hi participarà en 2- amb la que ja va ser companya seva als passats Jocs Olímpics de Rio, l’Aina Cid

I la Júlia, després de guanyar la medalla de bronze al Campionat d’Espanya, es troba des de llavors al Centre d’alt rendiment de Sevilla preparant la Copa de la Joventut, el campionat europeu juvenil que aquest any es disputa a Hazewinkel (Bèlgica) d’aquí a 10 dies. Ella és la skiffista representant de la selecció en aquesta competició. Afronta doncs durant aquests dies, la recta final de la dura preparació.

El Club està molt orgullós de tenir dos remeres a l’equip nacional:

-L’Anna ja amb una consolidada trajectòria internacional i que és el referent indiscutible dels tots els remers de l’equip de competició del club

-I la Júlia que tot just comença i és la primera remera del planter del club que hi arriba, després d’una temporada en la que ha hagut de superar molts obstacles.

Un club que per cert, en pocs dies cumpleix 5 anys!

Molta sort i èxits a les dues! El orange power i l’orgull taronja sempre amb vosaltres!!!

Diseño sin título-6.png

 

 

Publicat per Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura

%d bloggers like this: