EXITÓS TRAINING CAMP DE REM DE MAR

Excel·lent balanç per part dels assistents, dels organitzadors i del Club. El I Training Camp de rem de mar ha estat tot un èxit. En aquesta ocasió la participació estava limitada a 12 places, que es van exhaurir deseguida. Campus esportiu exclusiu per a socis master del club.

Els remers participants van poder gaudir d’un entorn incomparable per a la pràctica del rem de mar. El club de rem de Sant Carles de la Ràpita ens va acollir de forma extraordinaria i estem molt agraïts.

El training camp va començar divendres al vespre amb la preparació de les embarcacions, el sopar de trobada i establir objectius i horaris dels grups d’entrenament. Dissabte es va fer entrenament tan al matí com a la tarda a l’aigua i a migdia un a gimnàs. Durant els entrenaments a l’aigua es va grabar a cada remer per poder despres dels entrenament avaluar els aspectes a millorar. Els organitzadors i entrenadors del campus van orientar de forma personalitzada com millorar la remada. La sessió de gimnàs va servir per aprendre a treballar el core. Diumenge també va haver-hi sessió d’aigua i anàlisi d’imatges finals. Impressionant comprobar la millora de tots els participants. Així que moltes gràcies a tots els participants per la motivació, l’esforç i les ganes d’aprendre. Gracies per crear aquest bon ambient de col·laboració i ser tan respectuosos amb horaris i material. I gràcies als entrenadors, a l’Omar i la Mireia per la seva paciència i implicació.

Esperem poder anar repetint de forma periòdica aquesta activitat que ha resultat tan profitosa

20248099_1414925678557083_8593699294369912614_o

Publicat per Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura

%d bloggers like this: