BRONZE PER LA JÚLIA ROS A LA COPA JOVENTUT 2017

El passat cap de setmana es va celebrar a Hazewinkel el campionat europeu Copa de la Joventut en el que ha participat la nostra companya Júlia Ros en 1xJF com a integrant de l’equip de la selecció espanyola.

Durant més de 1 mes ha estat concentrada al CAR de Sevilla, entrenant per preparar aquesta competició sota la direcció dels entrenadors de la federació espanyola de rem.  Cal destacar el progrés espectacular que ha fet durant aquest periode.

Aquest campionat es divideix en dues jornades. En la primera, les mànigues s’estableixen per atzar i en funció dels resultats, s’ordenen les mànigues pel segon dia de competició. En el sorteig de mànigues del primer dia, la sort no va acompanyar a la nostra remera que es va trobar a la seva màniga amb les que posteriorment van guanyar la final A. Va disputar la final B que va guanyar amb clara autoritat.

Amb la segona jornada de regates, arribava la gran oportunitat per aconseguir classificar-se per la final A i poder lluitar per les medalles. A l’eliminatòria ja va entrar en primer lloc demostrant les seves opcions reals a medalla. I en una apretadíssima final en la que les 6 remeres van entrar en 7 segons de diferència entre la primera i la última, es va fer amb la tercera plaça obtenint la medalla de bronze.

Resultats oficials 

És una gran orgull pel nostre club amb només 5 anys d’història, veure com els joves remers del planter progressen i fan els seus somnis realitat.

Ara doncs toca donar una gran enhorabona a la nostra remera i desitjar unes bones i merescudes vacances.

Gràcies també a tots els entrenadors de la Federació espanyola que l’han acompanyat i recolçat durant tot aquest periode, i que han confiat en ella donant-li l’oportunitat de demostrar la seva vàlua i potencial.

Gracias también a todos los entrenadores de la Federación española de remo que la han acompañado y apoyado durante este periodo, y que han confiado en ella dándole la oportunidad de demostrar su valor y potencial.

20429899_1421288534587464_318080335248088066_n

Publicat per Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura

%d bloggers like this: