CONCENTRACIÓ DE LA SELECCIÓ ESPANYOLA A SIERRA NEVADA

L’Anna Boada, integrant de l’equip absolut de la selecció espanyola de rem, es troba fa gairebé 3 setmanes al centre d’Alt rendiment de Sierra Nevada fent entrenament específic d’altura i amb la mirada posada en un horitzó ben proper: El Campionat del món de rem olímpic que aquest any es disputa a Sarasota (Florida) l’últim cap de setmana de setembre i en el que participarà en 2-FAbs amb la que ja va ser companya seva als passats Jocs Olímpics de Rio, l’Aina Cid.

Durant aquestes 3 setmanes han convinat entrenaments al gimnàs del Centre d’alt rendiment, excursions per la muntanya i entrenaments d’aigua a l’embassament de Guejar-Sierra que es troba a 10 km del CAR.

Tres entrenaments quasi a diari i diumenges de descans. Aquest diumenge finalitza ja la concentració i els remers disposaran d’una setmana de vacances abans de tornar a Banyoles per  reprendre la recta final de la preparació de cara al Campionat del món. A mitjans de setembre l’equip ja viatjarà a Florida.

Aquest any el campionat del mon es fa gairebé a l’octubre en comptes de l’agost perquè és any post-olímpic, així que queda encara molta feina i molt entrenaments per endavant.

Moltes energies i molt orange power Anna!!!

20431258_1422712944445023_7776518076316641458_n

Publicat per Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura

%d bloggers like this: