COMENÇA LA LLIGA DE CORREDORS 2017-2018

Ahir en el primer entrenament de la temporada amb el Mayo, es va donar el tret de sortida de la LLiga de corredors  del club. Aquesta és una lliga interna del club, no només de la secció de running, està oberta a tots els esportistes de qualsevol secció del club.

El reglament és el de cada any:

  • els corredors s’apunten a totes les curses que volen fer i van sumant punts segons distància correguda i ranquing d’arribada respecte a altres  OLIMPICS en la mateixa cursa.
  • No s’inclouen els quilòmetres fets en triatlóns.
  • Inscripció  a la cursa s’ha de fer a nom del club: C.E. OLÍMPIC BARCELONA

Al mes de juny es proclamaran els vencedors tan en categoria masculina com femenina i si s’escau també en categories sub18.  Sabeu qui va guanyar la passada lliga?

L’any passat el color taronja va lluir en 32 curses de tot tipus i distàncies. Esperem que aquest anys encara siguin més i tots els OLIMPICS us animeu a participar en alguna.

Agraïm molt la col·laboració de l’Eva López en el control de curses, és a ella a qui heu de reportar els vostres resultats per mantenir actualitzats els quadres de puntuació. També que li comuniqueu amb antelació les curses a les que us apunteu i així poder fer-ne difusió dins l’equip.

De moment i per començar el proper diumenge 17  a Barcelona tindrà lloc la Cursa de la Mercè on ja hi ha dos OLIMPICS inscrits, preparats per estrenar la LLiga: El Lluis B i el Nacho!

10815372_905830886117129_931376145_o

 

Publicat per Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura

%d bloggers like this: