L’EQUIP MASCULÍ C4x+M ES CLASSIFICA EN 4ª POSICIÓ A FINAL B

Des del dia 12 fins al 14 d’octubre s’ha celebrat a Thonon les Bains (Trança) el Campionat del món de rem de mar. Un escenari més propi del rem olímpic que no pas del rem de mar. En aquesta ocasió la navegació i el coneixement del medi marí no era cap avantatge pels remers de mar, acostumats a jugar amb les variables com les onades, vents i corrents. L’organització per part del club amfitrió va ser impecable.

Divendres el C4x+M i el C2xW van remar les seves eliminatòries. Els nois van quedar lluny de les places que donaven entrada a la final A i es van classificar doncs per disputar la final B. Les noies van entrar 7es, assegurant així per ampli marge la seva entrada a final A. Els temps de la regata no es van publicar al web en tota la tarda i al vespre van poder comprobar com sense saber perquè estaven apuntades en el llistat de final B. La raó. que es va poder averiguar al matí següent era que havien estat sancionades en 1′ passant de la posició 7a a la 11a (entraven a final A les 10 primeres) Una vegada més, una decissió arbitral extrema, en una regata sense incidències, per part d’un àrbitre neòfit en el rem de mar.

Dissabte els nois van remar la final B aconseguint una meritòria 4ª posició. Enhorabona! no ha estat fàcil arribar fins aquí i poder trobar temps per entrenar tot l’equip

En desacord a decissió arbitral les noies no van remar la final B i d’aquesta manera es va poder avançar també la tornada de tot l’equip a Barcelona un dia abans, amb tot l’estalvi de pernoctació i àpats que això representa per la butxaca dels remers.

Cal felicitar a la nostra timonera, l’Eva Seriñana per la seva excel·lent actuació al timó del quatre masculí. Nervis i tensió difícils d’encaixar amb només 14 anys, però mantenint el cap fred i demostrant un talent innat per la navegació. Possiblement la participant més jove de tot el mundial i un orgull per l’equip

El proper any encara no hi ha previst quina serà la localitat que acollirà el Campionat del món de rem de mar, ni si es farà. Al 2019 es celebrarà a Hong Kong… així que no sabem si haurà ocasió properament de participar en aquesta competició, sigui com sigui, ens continuarem preparant!

DMCHFp-WsAAoq3-

Publicat per Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura

%d bloggers like this: