MARATHON DU TOUR DES CLUBS DU CHAMPIONNAT DE MÉDITERRANNÉ

Des d’aquesta setmana i fins a finals de gener, part de l’equip de rem indoor del club participa en aquest campionat on line que consta de 10 etapes, que es poden disputar de forma individual o per parelles. Totes les etapes juntes sumen 42’195km. Poden participar tots els remers de qualsevol dels clubs organitzadors d’alguna regata del Campionat de rem de mar del Mediterrani. El Campionat indoor acabarà just quan comenci el Campionat del Mediterrani de rem de mar

Les categories, masculines i femenines, són les següents:

<19 anys

< 40 anys

> 40 anys

En aquest moment tenim 6 remers participant en la primera etapa de 4000m, en 3 dobles, un masculí i dos femenins. Però de ben segur que alguns d’ells s’animaran també a participar a la modalitat individual.

Aquestes són les etapes que s’hauran d’anar fent durant les properes setmanes

Sin título

Us anirem informant puntualment de com afronten els nostres remers cada repte semanal. Tot i que també us podeu informar a través del facebook.

ETAPE 1: VALRAS- SÈTE, 4000m

Aprofitem també per animar a tots els remers del club a participar-hi. Si esteu interessats, només heu de contactar amb el coordinador dels remers masters, el Jaime per comunicar-ho i que així us assignin tripulació.

La resta d’activitat de rem indoor del club continua com sempre:

  • CTC: Us recordem que durant el mes de novembre el challenge es de 4x 750m / 3’rest (en aquests moments ja tenim una embarcació flotant en la 29ª posició i una segona embarcació que ja s’ha començat a omplir). L’objectiu aquesta temporada és que puguem omplir al menys 2 tripulacions en cada repte, es a dir, tenir mensualment un mínim de 10 remers participant
  • CONCEPT2:  El dia 23 de novembre comença el Holyday challenge

22499097_923918711093467_2268864232682426235_o

Publicat per Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura

%d bloggers like this: