L’EQUIP VETERÀ DE REM INDOOR… IMPARABLE!

L’equip de rem indoor del club participa en varies competicions online de forma individual o en equip. Dins del club és un grup molt actiu i sempre disposat a asumir nous reptes.

Actualment ens trobem a gairebé la meitat del Campionat de la Marathon du tour on tenim 4 tripulacions (8 remers) en competició i que de moment estan obtenint uns resultats molt bons i algunes estan en posició fins i tot de podi.

En el repte mensual CTC que es en equip, seguim amb l’objectiu com a club, d’omplir cada mes, al menys, dues tripulacions. De vegades ens en sortim, i d’altres ens hi acostem.

El passat cap de setmana, 8 veterans (4 homes i 4 dones) van participar en una competició de relleus al RCMB obtenint dos ors i una 4ª posició. La decisió de participar, tot i ser precipitada i d´últim moment, i sense temps ni oportunitat de practicar els canvis va resultar del tot exitosa.

VM (Chris, Ramon V, Trufi i David): 1ers classificats

VMix (Chris, David, Anna R i Mayte): 1ers classificats

VF (Sara, Ana R, mayte i Eva L): 4es classificades

Enhorabona a tots per l’entrega i l’esforç!

I enhorabona a tots els que d’una forma o altre participen a qualsevol dels reptes i activitats de la secció de rem indoor.

I ja sabeu… si voleu donar un plus als vostres entrenaments no teniu més que apuntar-vos a la secció de rem indoor. No us avorrireu mai més!

24294115_1538656309517352_6390308247489410899_n

Publicat per Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura

%d bloggers like this: