CHRISTMAS RACE 2017

I un any més hem pogut gaudir de la nostra regata tradicional de cada Nadal. Aquesta és la última regata de la Lliga de rem de mar del club. Una oportunitat més d’esgarrapar punts per al ranquing personal de cada remer.

En aquesta edició 27 remers del club hi han participat, a més d’altres de 6 remers del Marítim que han vingut a disfrutar d’aquest fantàstic dia!

3000 de distància a recórrer amb una ciaboga de 180º

Les dues mànigues programades, per imprevistos amb el material, al final han sigut 3.

En la màniga de tripulacions mixtes cal destacar el paper de totes tres tripulacions. L’ha guanyat el 2x del Carlos i la Júlia, seguits del 4x+C/Jmix (Marina, Ignasi, Eva i Albert M+ Lluna) amb remers molt joves i novells i entrant en última tercera posició el 4x+S/Vmixte (Laura, AnaV R, Joan S i Ton+ Eva) una tripulació amb remers que estan fent una gran progressió tècnica.

A la 2ª màniga, el 2xSM del club visitant ha entrat en primer lloc. Els primers classificats olímpics han estat el 2xSM del Jaume i el Marc, seguits del 2xSM del Sebas i l’Albert P. Les veteranes del 4x+ han trencat l’eix d’una xumacera i als 1000m han hagut de continuar remant només 3 remeres fins completar la distància dels 3000m. Quina llàstima perquè la regata amb la tripulació del marítim estava ben igualada!

I a la 3ª màniga s’ha viscut el duel entre els 4x+V/S del club. En primera posició ha arribat el 4x+ de Christophe, Ramón V, Paul i David F + Marina. En segona posició el 4x+ de Sinu, Quique, Ignasi, Xavi + EvaL.

Podeu consultar el Quadre de puntuacions d’aquesta regata i de totes les de la Lliga

Els guanyadors de cada modalitat han rebut com a premi monedes de xocolata. També durant la cerimònia d’entrega de premis s’han proclamat els guanyadors de la Lliga 2017, es adir els remers que al llarg de tota la temporada han acumulat més punts. Han estat:

  • categoria masculina: Carlos Seriñana
  • Categoria femenina: Eva Martínez

Enhorabona a tots dos i enhorabona també a tots els remers que avui han participat per l’esforç, superació i ganes de disfrutar del rem i del mar!

25398917_1552944901421826_8552448797614983691_n

 

 

Publicat per Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura

%d bloggers like this: