EL CARLOS S. I L’EVA M. GUANYEN LA LLIGA DE REM DE MAR 2017

Avui amb la Christmas Race ha finalitzat la Lliga de rem de mar 2017 del club., la V Lliga.

La Lliga consta de 4 regates al llarg de l’any coincidint amb cada estació: Regat d’hivern, Regata de Primavera, la Barcelona skyline coma Regata d’estiu i la Christmas Race. A la Lliga poden participar tots els remers un cop han superat l’aprenentage bàsic i es una gran oportunitat per endinçar-se per primera vegada en la competició.

Al llarg d’aquests gairebé 6 anys, la Lliga s’ha transformat i ha anat creixent a mida que el club es transformava i creixia. En la primera edició gairebé tots els remers del club eren novells i la distància a recórrer en la primera regata va ser de 300m, ni l’estat físic ni la tècnica de molts donava per més. Poc a poc, els remers han anat guanyant experiència i les regates s’han pogut anar fent més reglamentaries dins de la senzillesa en que estan plantejades, augmentant la distància fins arribar als 3000m. En les últimes etapes, la distància i el recorregut ja no ha variat.

Sovint han vingut remers amics d’altres clubs a participar i gaudir d’una modalitat del rem, que actualment no te gaire circuit de competicions.

A cada una de les 4 regates, els remers tenen la possibilitat de guanyar punts i així anar augmentant el seu ranquing personal. Com a qualsevol lliga, la regularitat és molt important, no val només fer un bon paper, si no que és imprescindible fer quantes més regates millor.

En l’edició d’aquest any hi han participat 50 remers del club!

Avui durant l’entrega de premis de la Christmas Race 2017, s’ha proclamat els guanyadors de la LLiga de rem de mar 2017 i han rebut els premis corresponents de mans del President del club:

  • categoria masculina: Carlos Seriñana, juvenil
  • categoria femenina: Eva Martínez, master

Enhorabona a tots dos!

Podeu consultar el quadre de puntuacions de la LLiga de rem de mar 2017

En pocs dies comença la Lliga de rem de mar 2018, us encoratgem a tots a participar-hi, a entrenar de valent i a lluitar per sumar punts!

Ben aviat publicarem el calendari de competicions de lliga

lligafiiiin

Publicat per Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura

%d bloggers like this: