MAYTE-SARA: CAMPIONES DE LA MARATHON DU TOUR EN DOBLE

La tripulació de rem indoor de VF/40+ formada per la Mayte i la Sara han guanyat la Marathon du Tour, amb la tripulació de l’Anna Luque i l’Ana Rico que els hi anava trepitjant els talons. Aquesta competició es disputa al llarg de 10 setmanes, a cada setmana s’ha de superar un repte de diferent distància, fins sumar al llarg de les 10 etapes, la distància de 42195 metres. Cal disciplina i constància i no patir cap imprevist que faci que no es pugui completar l’etapa corresponent (lesions, malatia, viatges, feina…)

La competició l’organitza el responsable del Campionat de rem de mar del Mediterrani i és oberta a qualsevol remer que hi vulgui participar. En aquesta edició de les 65 tripulacions que van començar (dobles o individuals) han sigut finishers 43.

Van començar 4 tripulacions olímpiques amb diferents sorts:

  • El Roberto i el Paul (VM/40-) van abandonar cap a la meitat de les etapes
  • El Chris i el Jaime (VM/40+) van fer totes les etapes i tot i anar en segona posició, van oblidar entrar els resultats de l’última etapa dins el termini de temps previst… qui sap si hauríem tingut uns altres campions!
  • Les dues tripulacions femenines (VF/40+)  Mayte – Sara i Anna – Ana han viscut una gran competició de sana rivailitat amb posicions molt ajustades. Enhorabona noies, heu estat fantàstiques! Constancia, treball i disciplina.

Finalitza doncs la temporada d’ergòmetre i entrem de ple en la de regates de rem de mar del Campionat Mediterrani de les 4 Regions!

27624605_1803537203010824_1533535486060611546_o

Publicat per Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura

%d bloggers like this: