REM INDOOR A BADALONA

Avui ha estat un matí llarg per a molts dels nostres remers ja que a l’entrenament habitual dels diumenges, han afegit una competició de relleus de rem indoor organitzat pel Club Bétulo al Port de Badalona. Molt bon ambient i amb la presència sobretot de remers de banc fix.

La competició consisteix en recórrer la distància corresponent segons categoria, per relleus i en el menor temps possible. Tot i no entrenar mai aquesta disciplina, intensa i de curta durada amb els canvis de remer corresponents, el resultat ha estat més que satisfactori.

L’equip veterà masculí (Pep, Jaime, David i Christophe) i el veterà mixte (Christophe, David, Mayte i Carola) han quedat en primera posició.

El veterà femení (Mayte, Sara, Ana i Carola) en tercera posició

I en segona posició totes les tripulacions cadets i juvenils. Han estat genials!:

  • Cadet Femení: Al final han hagut de participar només 3 de les nostres quatre cadets (Eva, Marina G i MarinaM) per una lesió d’última hora de la Lluna. Recupera’t aviat Lluna! Així que encara amb més motiu han fet un gran paper!
  • Cadet Mixte (Albert, Grego, Marina M i Marina M)
  • Juvenil masculí: Els dos juvenils del club, el Carlos i l’Ignasi han completat l’equip amb 2 cadets, el grego i el Michael. Uns cracks!

Enhorabona a tots per l’esforç.

I moltes gràcies als companys i familiars, sempre incondicionals i animant.

Seguim!

27540126_10215920193226164_7980883496537777059_n

Publicat per Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura

%d bloggers like this: