L’EQUIP FEMENÍ DE REM DE MAR BRILLA A MÓNACO

El passat cap de setmana una petita delegació de remers del club va participar al Challenge Prince Albert 2018: el 4x+SF (Eva M, Eva L, Carola, Mayte / Claudia) i el 1xSM (Jaime). En un principi anaven a competir com a masters però donat que de forma oficial els masters només competien en 4x+mixte, a última hora es van canviar inscripcions per a participar com a seniors i així tenir rivals. Aquesta és una competició de rem de mar que consta de dues regates: una dissabte de 6000m i una altre diumenge de 3000m. Dissabte va fer vent i pluja i diumenge va ser un dia radiant.

Dissabte el quatre femení del club va quedar en 3ª posició en una de les categories amb més participació i va obtenir la medalla de bronze. L’skiff masculí no va realitzar la millor de les seves regates, donat que un incident a la sortida el va relegar cap a les últimes posicions des del principi.

Diumenge la regata dels 4 femenins, tot i que més curta, va ser més complicada sobretot pels timoners ja que a les 10 tripulacions femenines seniors es van afegir les 7 de juniors mixtes. 17 tripulacions van prendre la sortida a la vegada. Les nostres remeres van tornar a repetir la 3ª posició i va pujar al podi a buscar la segona medalla de bronze del cap de setmana.

Podeu consultar tots els resultats

Enhorabona a tot l’equip! I a continuar treballant

3a8b5c091a03729f98176325d5408e4a

Publicat per Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura

%d bloggers like this: